Ποιος θα πάρει πίσω από τη Σπάρτη; Το προσκήνιο είναι σαφές σε οκτώ τοποθεσίες

Η Σπάρτη περνάει αλλαγές. Τόσο στην ομάδα των παικτών όσο και στο σύστημα διάταξης και παιχνιδιού. Μετά από μια εποχή στην οποία δεν κέρδισε τρόπαιο, δοκιμάζει κάτι νέο. Η έναρξη της σεζόν λιγότερο από δύο εβδομάδες αριστερά, η οποία θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των δύο προπαρασκευαστικές αγώνες.

Το καλοκαίρι την προετοιμασία της ομάδας ήταν ακόμα τρεις μονομαχίες, Trinec, Ράζγκραντ και Ried νίκησε. Μετά Τρίτης μονομαχία Arnhem, η πέμπτη ομάδα ολλανδικό πρωτάθλημα και συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τον περιμένει εκεί το Σάββατο πρόβα στο γήπεδο třetiligové Γερμανία Cottbus.

Και στη συνέχεια, το Σάββατο, 25 Ιουλ πρώτο πρωτάθλημα μονομαχία στο Jihlava, τρεις ή τέσσερις ημέρες αργότερα το παιχνίδι ανοίγματος 3.προκριματικό γύρο της αντίπαλης ομάδας Champions League για να ακούσουν την Παρασκευή.

Τι μπορεί να κάνει η σύνθεση της βασικής έντεκα από τις προπαρασκευαστικές αγώνες διαβάσει;

«Είμαι σαφής σε περίπου οκτώ, εννέα σημεία», είπε ο προπονητής Zdenek „Αλλά είναι κρίμα που ακόμα δεν έχουμε το σετ μαζί, έτσι δεν βλέπω αυτά που θέλω να δω. Κάποιος βγαίνει στην άμυνα, σε μια επίθεση. Pepa Hušbauer Marek Matejovsky έπαιξε πάρα πολύ καιρό και κλιματισμού να να δουν. Αυτά είναι ακόμα εκείνα τα μικρά πράγματα που έχουμε χάσει «, δήλωσε ο προπονητής.

Οι θέσεις των κεντρικούς αμυντικούς παίζει αυτή τη στιγμή το πιο Lukas Marecek, αλλά αμυντικός μέσος χτύπησε σε όλες τις προπαρασκευαστικές αγώνα για τη θέση του δεξιού πώμα.Το ίδιο έκανε και ο Ρομάλ Πολόμ, ο οποίος φιλοξένησε την Δευτέρα την περασμένη σεζόν. Παίχθηκε μέση και αριστερά πώμα.

Μισό μονομαχία εναντίον Trinec με Ried αποφοίτησε Jakub Brabec, αφού έπαιξε Mario Holek, ο οποίος ήταν από την αρχή της προετοιμασίας των προβλημάτων υγείας. Τόσο ο Costa όσο και ο Martin Frydek έχουν δοκιμάσει τη θέση των ακραίων σκαλοπατιών. Η ακόλουθη μεταφορά από Liberec διαχείριση και τις θέσεις στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Τα προβλήματα υγείας μέχρι τώρα αγώνες δεν άφησε τον βετεράνο Ράντοσλαβ Κόβατς και νεοφερμένος Ondrej Mazuch, ο οποίος doléčuje τραυματισμό στο γόνατο.

Τόσο στο τους προηγούμενες δεσμεύσεις στη Βασιλεία, στην Betis Sevilla αντίστοιχα. στο Λίμπερετς ξεκίνησαν σε άμυνα και σε αποθεματικό. Στον σωστό προπονητή ο Ščasný προσπάθησε επίσης Frýdek, αριστερά Costa και Ladislav Krejčí.Την ευκαιρία δεν έχει ακόμη Matej Hybš που θα μπορούσε να είναι ένας από τους τρεις στόπερ.

Το κεντρικό τομέα αποδειχθεί ακόμα να περιλαμβάνει τα ονόματα των Lukas Vacha με Borek περίμενε στην οποία μετά την επιστροφή του από το δάνειο σε Κάλιαρι προστέθηκε Josef Hušbauer. Μετά από μικροτραυματισμούς αχίλλειο τένοντα στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον Ried ήδη ενταχθεί Marek Matejovsky και έλαμψε ένα εντυπωσιακό γκολ από το κέντρο του γηπέδου.

Η μεσαία γραμμή είναι ακόμα διαθέσιμο Herolind Σάλα και Τιέμοκο Κονατέ. Μπορεί να αναχθούν σε κάθε θέση σε ενέδρα Σπάρτη έχει διπλασιαστεί.

Αυτός είναι ο τύπος μοιάζει περισσότερο με παίκτη Μάρκο Paixaio, της Πορτογαλίας, ο οποίος ήρθε από την Σλασκ Βρότσλαβ.Αποφάσισε κατά προκλητικό μονομαχία Ludogorci Ράζγκραντ, δύο γκολ έδωσε Ried.

Όπως γρήγορα προς τα εμπρός για τον κάθισε Kehinde Fatai, αλλά έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο κόντρα Trinec και από τότε δεν ξεκίνησε λόγω της ελαφρύτερα τραύματα.

Έτσι, ο προπονητής Ščasný βοηθά εφέδρων Krejci και Frydek για αυτή τη θέση στην επίθεση θα μπορούσε να είναι μια λύση για το γεμάτο μεσαία γραμμή.

Μετά την ανάκτηση Lafata και Fataie Ωστόσο, αυξάνεται ο ανταγωνισμός σε μεγάλο βαθμό στην επίθεση ζεύγος. Υπάρχουν επίσης οι Franci Litsingi και Lukáš Juliš, ή ο μέσος Κονάτε.

 

Dodaj komentarz