Καθώς ο Άγγλος βρίσκεται πιο ψηλά, οι πιο ακριβοί παίκτες είναι η Sterling μόλις πλησιάζει

Η μεταφορά συμφωνείται. Η αγγλική μέσος Ραχίμ Στέρλινγκ επίθεση κινείται από την Λίβερπουλ στην Μάντσεστερ Σίτι για 49 εκατομμύρια λίρες, το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία του 1.840.000.000 CZK.

Πώς αξιόπιστες πηγές ενημέρωσε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αλλαγή είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Μένει να Sterling έχει περάσει με επιτυχία την ιατρική εξέταση που συνοδεύει κάθε επιχείρηση του ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, είκοσι μητρική της Τζαμάικα γίνεται το πιο ακριβό αγγλική ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και το δεύτερο Βρετανός. Αυτό είναι το πιο ακριβό Ουαλίας μέσος Gareth Bale, για τα οποία πριν από δύο χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης που καταβάλλονται 85.300.000 λίρες.Bale είναι επίσης το πιο ακριβό παίκτης όλων των εποχών, αν και κάποιες πηγές υποδεικνύουν ότι ακριβώς στάθηκε και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ποσό για Sterling, αλλά επιδέξια ξεπερνά άλλους αγγλική ποδοσφαιριστής. Ο πρώτος Andy Caroll βρίσκεται στις πλασματικές βαθμολογίες. Τον Ιανουάριο του 2011, η Λίβερπουλ ήταν η πηγή για την πώληση του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι και πλήρωσε 35 εκατομμύρια λίρες για τον Andy Carroll από Νιούκασλ. Ήταν μια σπατάλη των χρημάτων, Caroll δεν έχει εγκριθεί, marodil και τώρα παίζει στη μέση Γουέστ Χαμ.

Το 2002, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τραβήξει αστρονομικές 30 εκατομμύρια και έδωσε την Κεντρικός αμυντικός για Λιντς ταλαντούχος αμυντικός Ρίο Φέρντιναντ είναι το όνομά του. Η United νίκησε για δώδεκα χρόνια, αν και τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ο ένοχος.Πέρασε το περασμένο έτος στο Queens Park και τελείωσε την καριέρα του τον Μάιο σε ηλικία 36 ετών.

Η Manchester United είναι επίσης υπεύθυνη για άλλες ακριβές μεταφορές των Αγγλικών ποδοσφαιριστών. Πέρυσι έδωσε στο Southampton £ 27 εκατομμύρια για τον ταλαντούχο Luke Shaw, κατέβαλε το ίδιο ποσό στο Wayne Rooney στο Everton το 2004. Μια άλλη θέση στην κατάταξη είναι ο James Milner, ο οποίος πήγε από την Aston Villy στο Μάντσεστερ Σίτι το 2010 για £ 26 εκατομμύρια. Όλοι όμως ξεπερνούν τους νεαρούς στερλίνας.Τους τελευταίους μήνες, η μυστική επιθυμία από την Λίβερπουλ να φύγει, αρνήθηκε την προσφορά της νέας συνθήκης, η οποία ήταν το σήμα επειδή πλούσιοι Πόλη για να το δοκιμάσετε.

Η πρώτη ομάδα από το Μάντσεστερ που προσφέρει 30 εκατομμύρια λίρες, αρνητική γνώμη ακούσει, ακόμα και μετά το ποσό ενώ άλλα £ 10 εκατομμύρια αυξήθηκαν.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι αμοιβή για την πόλη Carlos Tevez, ο οποίος το 2009 αγόρασε για 47 εκατομμύρια λίρες. Sterling έπρεπε να γίνει λίγο περισσότερο για να συμβεί αυτό.

Λίβερπουλ neshrábne ολόκληρο το ποσό, αλλά είκοσι τοις εκατό συλλέγει τα Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, από την Sterling College το 2010 μεταφέρθηκε στο Λίβερπουλ.

Ο εκπρόσωπος αγγλικά είχε Λίβερπουλ συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Όταν ήθελε να οδηγήσει τη φετινή αύξηση των μισθών σε 100.000 λίρες την εβδομάδα και να δώσει μεγαλύτερη σύμβαση, την απέρριψε.Αυτό εξόργισε τους οπαδούς οι οποίοι είχαν αποδοκιμάστηκε στο τέλος της σεζόν.

«Του δώσαμε μια απίστευτη προσφορά», δήλωσε ο προπονητής Brendan Rodgers στις αρχές της άνοιξης. Sterling παίζει Premier League δεκαεπτά, όπως το Λίβερπουλ θέσει σε 129 ανταγωνιστική αγώνες 23 γκολ.

Sterling Λίβερπουλ δεν είχε πετάξει μακριά σε έναν γύρο πριν από την εποχή της Ασίας και της Αυστραλίας, αν και ο εκπαιδευτής του Brendan Rodgers είχε αρχικά προταθεί.

„Οι οπαδοί ήταν πολύ υποστηρικτικοί, θέλησαν να μείνουν. Και είμαι πεπεισμένος ότι θα έπρεπε «, δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ, η Λίβερπουλ εικονίδιο ότι μετά από 28 χρόνια και στο τέλος μια λέσχη καριέρα από το Άνφιλντ έφυγε και πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Dodaj komentarz